Medencefedés

A medencefedéseink könnyű, speciális, általunk kifejlesztett minőségi eloxált alumínium tartószerkezettel készülnek, mely lehet natúr, vagy bármilyen színezetű. Az üvegezés 10 mm vastag légkamrás erős szerkezetű polikarbonát anyagból készül, mely UV- és időjárásálló.

Légkamrás
polikarbonát

Az üvegezés 10 mm vastag légkamrás
erős szerkezetű polikarbonát anyagból készül.

UV- és időjárásálló.

Fedésnek köszönhetően a fürdési szezont kitolhatjuk, így meglevő medencénket sokkal jobban ki tudjuk használni.

Eloxált alumínium

Könnyű, speciális, minőségi eloxált alumínium tartószerkezettel készülnek, mely lehet natúr, vagy bármilyen színezetű.

Medencefedés típusok​

Victory Főnix

Bővebb információért kattintson a medencefedés képére.

Victory Norma

Bővebb információért kattintson a medencefedés képére.​

Victory Volans

Bővebb információért kattintson a medencefedés képére.​

Victory Gemini

Bővebb információért kattintson a medencefedés képére.​

Victory Virgo

Bővebb információért kattintson a medencefedés képére.​

Kérjen ingyenes árajánlatot

Kattintson a képre, és küldje el árajánlat kérését.

Partnerünk által kifejlesztett medencefedés szegmensekből áll össze, melyek könnyedén egymásba tolhatóak. A szerkezeti elemek úgy lettek megválasztva, hogy azok a megfelelő stabilitás és tartósság mellett a lehető legnagyobb szabad kilátást, ill. fénybeeresztő képességét megtartsa.

Teleszkópos csúszó szegmensek

A medencefedéseinkhez használt speciális alumínium profilokat egy svéd cég, a SAPA Group (melynek székhelyei Svédországon kívül megtalálhatók Lengyelországban és Szlovákiában is) gyártja. Az általunk speciálisan e célra kifejlesztett alumínium profilok úgy lettek megtervezve hogy azok megfelelően masszívak legyenek, ugyanakkor a lehető legtöbb rögzítő elemet a szemlélőtől rejtve tartsák. A szegmensek alatt futó sínrendszer lapos, lekerekített formájú, így nem sérti fel és nem zavarja a rálépő személy lábát.

Megoldások:

  • A medencefedés egyes szegmensei mindkét irányban mozgathatóak, így szükség esetén a szegmensek a medence egyik végébe teleszkóposan egymásba tolhatóak. A rendszer előnye hogy időjárástól függően kinyithatjuk vagy összecsukhatjuk.
  • A medencefedés bejárata lehet felhajtható ajtó a medence egyik végében, vagy annak oldalán elhúzható formában.
  • Amennyiben a medence valamelyik végén létra, hydrojet vagy egyéb a fedés mozgását korlátozó kiálló eszköz van, akkor a végfal(ak)ra felnyitható ajtót lehet szerelni, így a medencfedés mozgatása előtt ezt a végfalat csak felnyitjuk és a fedés könnyen átsiklik a kiálló tárgy felett.